inlegzolen fresh shoes

Elke dag komt er veel druk te staan op onze voeten. Daarom is het belangrijk om uw voeten het juiste comfort te bieden met een geschikte inlegzool. Een goede houding in uw schoenen kan rug- en voetklachten voorkomen. Ook kunnen de juiste zolen de kwaliteit van het lopen verbeteren. Inlegzolen kunnen voor vele andere problemen een oplossing bieden. Zo is het erg vervelend als bijvoorbeeld een schoen een halve maat te groot is, de huidige inlegzool versleten is of uw inlegzool niet de juiste ondersteuning biedt.

Steunzolen – een goede oplossing voor verschillende klachten.

Steunzolen zijn al lange tijd een goede oplossing voor veel mensen met voetklachten. Maar ook zonder klachten of bij andere klachten kunt u veel baat hebben bij het dragen van de juiste inlegzolen. Zo is er veel variatie in steun, grip en materiaal van de inlegzool. Bekende voetklachten die kunnen worden verholpen met inlegzolen zijn hielspoor, rugklachten, platvoeten, blessures.

Materiaal van de inlegzool erg belangrijk

Er bestaat een grote variatie in het materiaal. Maak voor uzelf een keuze welk materiaal u zou wensen. Zo kan een badstoflaag een goede oplossing bieden voor zweetvoeten en kan een wollen inlegzool zorgen voor warme voeten in de winter. Daarnaast hebben wij diverse lederen inlegzolen en zolen van andere speciale stoffen in ons assortiment.

Steun van de inlegzool

De steun die een inlegzool biedt, kan erg verschillend zijn, variërend van helemaal geen of erg veel steun. U kunt per materiaalsoort kiezen of u wel of geen (extra) steun in uw schoenen wilt. Zo zijn er inlegzolen met een memory-foamlaag met veel comfort, bijvoorbeeld voor in werkschoenen, maar ook flexibele shock absorberende inlegzolen voor in uw sportschoenen.

Gel inlegzolen

Een oplossing voor veel mensen met voetproblemen zijn gel inlegzolen (gelzolen). Dit type inlegzool absorbeert schokken, verdeelt de druk over de voet en voorkomt daardoor een vermoeid of branderig gevoel. Ook bij lichte gewrichtsklachten elders in het lichaam, zoals in de knie of in de heup, kunnen gelzolen een uitkomst bieden.

Heeft u last van zweetvoeten?

Voor zweetvoeten hebben wij bij Fresh Shoes verschillende oplossingen, zo bieden wij het gerenommeerde product PediCare (tegen transpirerende voeten) aan. Daarnaast hebben wij verschillende ademende inlegzolen die een frisse geur achterlaten. Ook bieden wij inlegzolen aan die de geur in de schoenen wegnemen. Dat betekent dat u overal makkelijk en zorgeloos uw schoenen kunt uittrekken, zonder dat er een nare geur uitkomt.

Hielkussens, halve zolen en speciale zolen

Ons assortiment is reeds aangevuld met diverse hielkussens en halve zolen. De halve zolen zijn beschikbaar in verschillende materialen. Verder verkopen we siliconen hielkussens en hielkussens met uitdrukbare ring tegen hielspoor.

Inlegzolen bestellen bij FreshShoes.nl

Fresh Shoes probeert u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Kunt u niet de gewenste inlegzolen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag met het vinden van de geschikte inlegzolen en kunnen indien nodig nieuwe inlegzolen aan ons assortiment toevoegen. Dus bestel uw inlegzolen gemakkelijk via onze webshop, we hebben bovendien een ruim assortiment aan schoenonderhoudsproducten en lederwaren. Bij Fresh Shoes kunt u betalen met iDeal, Paypal of creditcard. U kunt uw bestelling verwachten binnen 1 à 2 werkdagen.